Tuinen en groene buitenruimtes

Betrouwbare partner voor kleine en grote projecten

Een sterke eerste indruk en een aangename buitenomgeving voor je werknemers of bewoners? Wij zorgen voor het ontwerp en aanleg van een tuin of groene buiteninrichting van jouw bedrijf of project.

tuinaannemer
tuinaanleg
brankaer-tuinen
brankaer-tuinen

Tuinaanleg met oog voor detail

Sinds 1989 leggen wij tuinen aan waarin functionaliteit en esthetiek samengaan. Ons team tuinarchitecten en tuinmannen nemen de volledige uitwerking van jouw project in handen.

 

Praktisch en esthetisch ontwerp
Samen maken we een totaalplan. We werken een praktische indeling uit. We selecteren een samenhangend geheel van verhardingen, planten, struiken en bomen. We houden onder meer rekening met de grondsoort, de zonlichtinval, de kwaliteit van de bodem en de beschikbare ruimte.

 

Voorbereidende grondwerken
Zodra jij akkoord gaat met het ontwerp, starten we met de voorbereiding. Het terrein wordt klaargemaakt. Met ons veelzijdige machinepark doen we de nodige egalisaties en uitgravingen.

 

Aanleg en afwerking
Alle beplantingen gebeuren in de juiste seizoenen. Voor bijpassend meubilair, tuinhuizen en waterconstructies doen we een beroep op ons uitgebreid netwerk van partners.

 

Verhardingen
De nodige verhardingen voor opritten, terrassen, wandelpaden en parkings leggen we aan voor een optimale en veilige toegang. We werken met alle mogelijke materialen zoals grind, klinkers, beton, hout, … We overleggen met jou wat de beste keuze is voor jouw project.

Een geslaagde tuin of groene buitenruimte

  • Heldere communicatie en voldoende overleg zijn belangrijk om van jouw project een succes te maken. We betrekken je bij alle belangrijke stappen en keuzes.
  • Dankzij onze knowhow blijft jouw tuin tal van lentes floreren. De juiste plantenkeuzes zijn daarbij cruciaal.
  • Ons onderhoudsteam ontfermt zich over bemesting, gieten, onkruidbestrijding en snoeiwerk. Wij doen het werk, jij geniet.
  • We kiezen bewust voor milieuvriendelijke oplossingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Of bel 02 657 94 02 voor meer info.